16 Mayıs 2012 Çarşamba

iPad için Ultrathin Keyboard Cover Geliyor


Logitech, iPad için tasarladığı Ultrathin Keyboard Cover ile stil ve şıklığı birarada sunuyor. Ürün yalnızca iPad 2 ve iPad 3 için kullanılabilir durumda olacak.
Logitech, uzun pil ömrüne sahip iPad kılıfı Ultrathin Keyboard Cover'ı duyurdu. iPad 2 ve yeni iPad 3 için satışa sunulacak olan cihaz, hem iPad'inizi korurken, hem de daha rahat bir kullanım sunacak.

Şık tasarımlı alüminyum kapağı ile iPad'inize maksimum koruma vadeden Ultrathin Keyboard Cover, Bluetooth üzerinden cihazınızla eşleşerek klavye görevi de görebiliyor.
Bu sayede tablet ve uygulamaların üzerindeki hakimiyetiniz artacak ve çok daha rahat bir kullanım imkanı sunulmuş olacak.
Cihazın günlük ortalama 2 saatlik kullanımında, altı aylık pil ömrüne sahip olduğunu, üzerindeki açma kapama tuşu sayesinde kapağı kapattığınızda iPad'inizi uyku moduna aldığını ve açtığınızda iPad'in de açıldığını belirtelim.
Logitech Ultrathin Keyboard Cover, yalnızca iPad 2 ve yeni iPad için mayıs ayında satışa sunulacak. Önerilen satış fiyatı ise 165 dolar + KDV olarak belirlenmiş.