12 Mayıs 2012 Cumartesi

Sony'den alt segment akıllı telefon: Xperia ST21i Tapioca


Kompakt telefon online sızan ve kaçak inanılan isteniyorsa bu web tarama için iyi olmaz mıydı yani Xperia ST21i 480 x 320 oldukça düşük çözünürlükte bir güzel-taşınabilir 3.2-inç ekrana sahip oldu. Aynı zamanda bir 800MHz işlemci ve 3 megapiksel kameraya sahip ve ne bu biraz tıknaz görünümlü telefon üç standart Android dokunmatik tuşlar gibi görünür.

Özellikleri, tam olarak high-end den çok farklı değildir Xperia S veya Xperia iyon örneğin, bu yüzden yerine bu telefonu ekonomik görünüşte bir Android 4.0 Ice Cream Sandwich cihaz olacağı bir sürpriz. Cnet diyor zaman mükemmel bir nokta yapar Diğer üreticiler, Samsung, örneğin donanım bu yazılım ile başa çıkamaz, çünkü pazarın alt ucunda telefonlarında Android 4.0 ICS kullanarak kaçınmışlardır.
Kesinlikle Sony sonra bu sorun ile mücadelede nasıl görmek ilginç olacak. Sızıntısı orijinal kaynağı Yunan sitesi oldu Techblog e-postayla gönderilen bilgi ve Xperia ST21i resimleri olduğu iddia ediyor. Bizim hikaye resimleri Techblog nezaketi vardır. Bu sızdırılmış Sony Xperia telefonu gelişmeleri yakından takip olacak ve biz bunu duymak daha getirecektir.