12 Mayıs 2012 Cumartesi

Samsung Galaxy Note Android 4. güncellemesi yayınlandı.


Samsung’un Galaxy serisine ait olan Note modeli için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi yayınlandı.
Akıllı telefon lideri Samsung, modelleri konusunda her geçen gün başka bir yenilik ile karşımıza çıkıyor. Samsung’un bu defa ki yeniliği ise Galaxy Note modeli için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi yayınlanması oluyor. Herkesin bildiği gibi Galaxy Note, hem tablet hem de telefon olarak üretilmiş durumda. Bu nedenle Android 4.0 güncellemesi, Galaxy Note modelinin her iki ürünü için de pazara sürüldü. Güncellemenin yapılmasının ardından her iki cihazın da birtakım yeniliklere kavuştuğunu söylemek mümkün.

Diğer yandan Galaxy Note için yayınlanan Android 4.0 güncellemesi başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde Kies üzerinden hizmete sunuluyor. Güncelleme dahilinde modellere pek çok yenilik geldiği belirtiliyor. Bunun yanında güncellemenin boyutu 319 MB dolaylarında ve dosya içeriğinde S Note ve S Memo için bazı geliştirmeler bulunuyor. Widget güncellemeleri ve Premium Suite uygulamaları da yine Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi kapsamında kullanıcılara sunuluyor.
Bu arada Premium Suite, Galaxy Note dijital kalemi ve büyük ekranın avantajlarından yararlanmak için geliştirilmiş bir program olarak karşımıza çıkıyor. Premium Suite yeni yazılım paketi, Galaxy Note modellerinin daha işlevsel ve pratik kullanılmasına olanak sağlıyor. Ayrıca yazılım, Galaxy Note özel dijital kalemi için de farklı bir deneyim sunuyor.
Tüm bunların yanı sıra modellerin Türkiye güncellemelerinin ne zaman yapılacağı bilinmiyor. Ancak Samsung’un Türkiye ile ilgili her konuda hızlı davrandığı gibi Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesinde de hızlı davranacağı söyleniyor. Samsung Galaxy Note modellerine ait Android 4.0 güncelleme haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Gelişen tüm detayları yine sizlere buradan sunmaya devam edeceğiz.