3 Şubat 2012 Cuma

CTL 2goPad SL10 Windows 7 tablet


Herkes iPad hakkında hala konuşuyor. Diğer insanların bir grup bahsediyoruz Android tablet . Microsoft işletim sistemi ile ilgili ? CTL 2goPad SL10 nihayet "çalışmaya devam ediyor" mezun beri de bazı ilerlemeler yapmak için "ürün sevk edilmektedir. "

Donanım tasarımı için oldukça fazla par ders tablet geliyor, ama 2goPad SL10 (onlar gerçekten iyi bir isim ile gelip gereken) Windows 7 başlık altında inşa tam bir ambalaj olduğunu fark edeceksiniz. RAM Atom N450 işlemci, 2GB, 250GB HDD ve bir ön bakan VGA terbiyeli çalışan netbook gibi özellikleri ses geri kalanı kamera . Kapasitif dokunmatik ekran deneyimini daha kolay biraz QuickBits yazılımdır. Bu büyük bir kısayol tuşları ile bir menü getiriyor, bu yüzden ince parmaklarını daha sizin daha az simgeleri tıklayın için kolay. Bunun dışında, hisse senedi Windows 7 gibi görünüyor.

CTL 499 $ için bu yavru satış olduğunu düşünen bu karanlık CTL adı olmasaydı (fiyat, önümüzdeki hafta 599 $ kadar gider), iPad bazı rekabet olabilir. Dell veya HP gibi iyi bilinen bir isim aynı şey satması durumunda, satış rakamları biraz daha etkileyici olacağını tahmin ediyorum.