5 Ocak 2012 Perşembe

Sony P Tabpet Pc Piyasada


Iki adet 5.5-inç ekranla birlikte katlanan tablet pc Sony P oldukça küçük yer kaplayan ve hemen hemen bir ceket cebine sığacak büyüklükte dizayn edilmiş . Tablet pc  PlayStation sertifikasına sahip. Oyunları oynaya bilmenizde bu tablette kolay.  Alttaki ekran laptoplarda olduğu gibi kullanılabiliyor. Alttaki ekran klavyeye dönüşüyor.  7inç’lik tabletlerle rekabet yapmak için dizayn edilmiş.



Elbette dokunmatik ekranda oynamak klavyeden farklı. Yinede Android’in sahip olduğu tüm ekran kontrol ara yüzü sorunu aşmaya çalışmışlar.  Tablet P hantal bir görüntüye sahip olmasına rağmen çok hafi.  7-inç tablet göre hafif olan tablet pc , 0.37kg ağırlığında. Tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.



Tablet P teknik özellikleri ekran çözünürlükleri her ikisi içinde 1024 x 800, çift 5MP ve VGA kamera, bir HSPA + radyo, 3080 mAh pil, bir tam boyutlu bir SD kart yuvası, dahili bellek 4 GB, bir mikro-USB 5.5-inç-çekirdekli 1GHz Tegra 2 SoC soket ve 3.5mm kulaklık girişi.  Sony Bravia TV'ler TruBlack teknolojisini kullanılmakta taplaet içinde de aynı teknoloji kullanılmış. . Dahası, Sony, yazılım hakkında, ilk ne zaman maksatlı olarak göz ardı bir konu açılması donanım ele S2 kod adlı, daha sonra . İşletim sistemi olarak  Android 3.2 Honeycomb kullanılmış.